ECHIPAEchipa RENTROP & STRATON este alcatuita din aproximativ 250 de angajati, iar media de varsta este de 33 de ani. Compania considera potrivita alternanta de tinerete talentata si instruita, dornica de afirmare, alaturi de maturitate experimentata, calm și echilibru.

Toti angajatii sunt oameni dedicati, constienti ca succesul firmei inseamna bunastarea lor personala. Motivarea acestora este optima, increderea lor in intreprindere fiind crescuta. Compania este un cumul de oameni ce pun in munca lor seriozitate, rigoare, calitate, dar si pasiune si entuziasm, alcatuind astfel o elita.

Lor li se alatura cei peste 500 de autori si colaboratori, specialisti in diferite domenii de interes, care contribuie la crearea unor produse de exceptie, perfect adaptate mediului de afaceri romanesc.


Parteneri

RENTROP & STRATON face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup german de consultanta in afaceri, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia.

Experienta internationala a partenerului german a asigurat o viziune moderna si know-how specific, iar rezultatele atinse în cei 18 ani de activitate au transformat rapid compania romano-germana in lider de piata.