..

COMUNICATE DE PRESA
 

101 modele de Fise de Post, un nou produs de succes lansat de Rentrop & Straton


.

Firmele din România se confruntă, în prezent, cu o adevărată criză a fişelor de post. Pentru că sunt obligatorii (prin lege!), pentru că nu există un specimen unic şi pentru că sancţiunile sunt destul de mari, toţi cei direct responsabili de întocmirea fişelor de post aleargă după modele cât mai complete şi mai bine adaptate domeniului lor de activitate.

În aceste condiţii, în care nu există o sursă sigură şi completă de modele, Grupul de Editură şi Consultanţă în Afaceri RENTROP & STRATON lansează lucrarea “101 modele de FIŞE de POST”. Realizată de o echipă de specialişti în resurse umane, lucrarea conţine modelele gata completate pentru 101 fişe de post, organizate pe domenii de activitate, plus: un ghid complet pentru elaborarea fişei de post, un inventar de abilităţi şi trăsături psihologice şi un mic dicţionar în domeniul competenţelor profesionale. 

Creată special pentru cei ce lucrează efectiv cu fişele de post, lucrarea “101 modele de FIŞE de POST” este concepută ca un instrument de lucru. Astfel, pe langă varianta tiparită a lucrării, editura RENTROP & STRATON oferă cadou şi un CD ce conţine varianta electronică a tuturor modelelor, cu posibilitatea modificării şi adaptării lor.

Despre Rentrop&Straton

Informaţii despre Rentrop&Straton – Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri
- 15 servicii de consultanţă de tip CONSILIER, în domenii multiple (legislaţia muncii, resurse umane, management financiar, contabilitate-fiscalitate, utilizarea computerului, administrarea afacerii, import-export, vânzări); 
- peste 150 de cărţi economice publicate,
- 10 newslettere electronice şi tipărite,
- peste 300 de angajaţi şi colaboratori,
- dezvoltă portalurile www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.manager.ro, www.e-juridic.ro, www.birouldeimportexport.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-succes.ro. 

Mai multe detalii despre lucrare, pe www.fisa-postului.ro sau la telefon 021-209.45.45 (RENTROP & STRATON – Serviciul Clienţi). 
rs@rs.ro

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA