..

COMUNICATE DE PRESA
 

15 ani de informatii specializate


De 15 ani, Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri sustine mediul de afaceri din Romania, fiind liderul pietei de informatii specializate.

15 ani de informatii specializate

De 15 ani, 175.000 de firme din Romania au cumparat cel putin un produs Rentrop & Straton. De 15 ani, peste 150.000 de contabili si-au gasit cel mai bun prieten in Consilierele noastre. Inventam concepte. Organizam Seminariile Nationale de Fiscalitate si Contabilitate, Legislatia Muncii, Management Financiar. Dezvoltam instrumente de marketing online care ne aduc mai aproape de partenerii nostri. Din acest motiv, suntem cei mai buni. Cei mai buni in consultanta de afaceri, idei de afaceri, seminarii si produse adresate contabililor si specialistilor in legislatia muncii.

In 1995 publicam primele 2 produse (revista Idei de Afaceri si Consilier - Taxe si Impozite), realizate cu ajutorul a 4 angajati. Acum avem peste 130 de angajati si ne mandrim cu peste 300 de titluri publicate si vandute in mai mult de 300.000 de exemplare. Am castigat increderea clientilor nostri prin calitatea informatiilor pe care le-am oferit si pe care le oferim in continuare. 

Cine sunt partenerii nostri?

Partenerul nostru german, VNR - Verlag fur die Deutsche Wirtshaft AG, aflat in topul editurilor de specialitate germane, ne este permanent alaturi cu experienta sa acumulata in peste 30 de ani de existenta si in 8 tari, printre care Polonia, Marea Britanie, Franta. Cu ajutorul partenerilor nostri, cu ajutorul sutelor de autori si specialisti cu care colaboram si nu in ultimul rand cu ajutorul angajatilor Rentrop & Straton, suntem din ce in ce mai buni. Zi de zi va oferim cele mai bune produse si cele mai bune servicii! 

Despre Rentrop&Straton
 

Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri

Consultanta in afaceri si informatii de specialitate din domeniile: contabilitate, fiscalitate, legislatia muncii, asigurari sociale, resurse umane, juridic, management, idei de afaceri, afaceri la cheie. 

Incepand cu anul 1998, organizam impreuna cu specialisti din Ministerul de Finante Seminarul National de Contabilitate si Fiscalitate. Alte seminarii marca Rentrop&Straton: Seminarul National de Legislatia Muncii, Seminarul National de Management Financiar.

- 15 servicii de consultanta de tip CONSILIER
- peste 300 de produse vandute in mai mult de 300.000 de exemplare
- 30 de newslettere electronice si tiparite
- peste 300 de angajati si colaboratori

Dezvoltam portalurile: www.rs.ro, www.contabilul.ro, www.portalcontabilitate.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.ideideafaceri.ro, www.infotva.ro, www.fiscalitatea.ro, www.afacerilacheie.ro, www.manager.ro, www.blogulspecialistului.ro, www.afladespre.ro, www.e-juridic.ro.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA