..

COMUNICATE DE PRESA
 

AgroRomania - locul unde graul creste (si) online


Romania agricola se informeaza si discuta despre recoltele din anul 2012 pe website-ul AgroRomania .ro. Conform datelor oficiale oferite de Trafic.ro, acesta este cel mai vizitat site din domeniul Agricultura , pastrandu-si pozitia detinuta in luna martie 2012. Performanta website-ului plaseaza Rentrop&Straton pe pozitia de lider al pietei de informatii agricole.

AgroRomania - locul unde graul creste (si) online
 AgroRomania.ro face parte din strategia pe termen scurt a Rentrop&Straton Group de a deveni furnizorul preferat de informatie agricola al fermierilor romani. Locul 1 in topul site-urilor de Agricultura ne onoreaza si ne obliga sa tinem stacheta la acelasi nivel ridicat. Explicatia pentru aceasta performanta este una simpla: continutul original postat zilnic de editorii si specialistii portalului, precum si interactiunea constanta cu vizitatorii. 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

Peste 100,000 de agricultori au vizitat, in luna aprilie 2012, AgroRomania.ro, confirmand inca o data ca acest portal este liderul de necontestat al universului informatiilor agricole din Romania.

Cu un design modern si functional, proiectul AgroRomania.ro reprezinta locul de intalnire al agricultorilor din Romania. Site-ul ofera zilnic informatii de actualitate si modalitati facile de a primi consultanta de specialitate direct de la autorii din domeniu. Specialistii in agricultura care sunt prezenti pe acest portal ofera zilnic analize si stiri, dar si legislatie comentata si explicata, cotatii bursiere, prognoze meteo sau avertizari fito-sanitare.

Pentru a veni in sprijinul celor interesati de domeniul agricol, AgroRomania.ro editeaza si ClubAgricultura .ro, un forum interactiv unde zilnic se posteaza zeci de intrebari si raspunsuri de specialitate. Cei care raspund intrebarilor sunt experti sau specialisti recunoscuti in domeniul agricol.

AgroRomania se va dezvolta in perioada imediat urmatoare si "in offline", urmand sa fie initiate o serie de intalniri si dezbateri cu personalitati din domeniu, tocmai pentru a veni in ajutorul micilor si marilor fermieri, intr-o perioada in care agricultura este din ce in ce mai discutata (si) la noi in tara.

AgroRomania.ro este un portal editat de catre Fokus Digital Services , companie specializata in livrarea de continut, marketing online si outsourcing, partener certificat Google AdWords in Romania. Fokus Digital Services este parte a Rentrop&Straton Group.

Despre Rentrop&Straton

Lider de 16 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varșovia, București, Moscova, Londra, Manchester, Madrid și Johannesburg. Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA