..

COMUNICATE DE PRESA
 

Cele mai cautate 50 monografii contabile


- Cand ma intorc, sa gasesc dosarele contabile pe biroul meu!
- Domnule director, as mai avea o nelamurire… nu este posibil asa de repede…ar trebui sa ma consult…
- ACUM!

Suntem convinsi ca ai fost de nenumarate ori intr-o situatie asemanatoare! Daca ai un sef care vrea acum totul si, mai ales, registre contabile imaculate, nu iti mai ramane nimic de facut decat sa ACTIONEZI ACUM! 

Solutia cea mai buna cu care venim in intampinarea problemelor tale este CD-ul “Cele mai cautate 50 monografii contabile”! Cu ce te va ajuta acesta? Crezi ca sunt alte sute de pagini de citit dintr-o carte indesata de notiuni teoretice si legislatie, iar pana gasesti ce te intereseaza, s-a dus pe apa Sambetei timpul prezent? 

Ei, bine, NU! De sute de ori NU! Ceea ce iti propunem este un instrument de lucru, 100% modern, aplicabil, actualizat, pe CD. Cele mai cautate 50 monografii contabile sunt ACUM la dispozitia ta! Va invitam pe:
https://www.cd50.monografii.ro/?cs=459308

Despre Rentrop&Straton

Informaţii despre Rentrop&Straton – Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri
- 15 servicii de consultanţă de tip CONSILIER, în domenii multiple (legislaţia muncii, resurse umane, management financiar, contabilitate-fiscalitate, utilizarea computerului, administrarea afacerii, import-export, vânzări); 
- peste 150 de cărţi economice publicate,
- 10 newslettere electronice şi tipărite,
- peste 300 de angajaţi şi colaboratori,
- dezvoltă portalurile www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.manager.ro, www.e-juridic.ro, www.birouldeimportexport.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-succes.ro.

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA