..

COMUNICATE DE PRESA
 

Cevabun.ro diversifica portofoliul Fokus Interactive


.

Cunoscuta revista online de cultura culinara, www. cevabun.ro , completeaza portofoliul Fokus Interactive . Site-ul beneficiaza de monetizarea corespunzatoare a continutului sau specific din partea regiei de nisa detinute de Fokus Digital Services – parte a grupului romano-german Rentrop&Straton.

Fokus Interactive & Cevabun.ro

Fokus Interactive & Cevabun.ro

 "Am ales sa colaboram cu Fokus Interactive pentru ca e o agentie specializata pe nise foarte bine definite, iar cevabun.ro este un proiect care se adreseaza tocmai unui astfel de public. Felul in care comunicam cu echipa Fokus Interactive, direct si profesionist, a contribuit, de asemenea, la luarea acestei decizii." 

Emanuel Ciocu, redactor-sef Cevabun.ro

Pornit ca un proiect personal ce detalia experientele si experimentele gastronomice ale autorului din tara si din strainatate, precum si din orice context familial si formal, site-ul a crescut constant si a devenit revista online de cultura culinara de astazi. Retetele si materialele atent documentate, fotografiate si filmate au transformat Cevabun.ro intr-un punct de referinta in domeniul culinar romanesc, ingloband colectii de retete, sfaturi, ustensile, ingrediente, tehnici, dar si povesti si istorii gastronomice, pentru a oferi cititorilor experiente complete.

Cevabun.ro abordeaza cu profesionalism toate aspectele gastronomice si se diferentiaza prin modul organizat de prezentare a informatiilor, in functie de puncte cheie. Pentru ca nu exista articole sau retete asemanatoare care sa ingreuneze orientarea cititorilor, site-ul devine o resursa de incredere, usor de utilizat. Din acest motiv, numarul vizitatorilor si al abonatilor creste constant, formand o comunitate fidela.

Pentru a sustine un stil de viata sanatos si a veni in intampinarea cititorilor cu  noutati si detalii adecvate, spatiile publicitare disponibile prezinta produse si servicii adaptate continutului culinar specific al revistei online.

De aceasta parte se ocupa Fokus Interactive, regia de nisa ce reprezinta Cevabun.ro pe piata de publicitate online. Experienta din domeniu si caracterul aparte al portofoliului, axat pe site-uri de nisa ce au continut specializat din anumite domenii, recomanda regia de publicitate si asigura monetizarea eficienta a continutului site-ului. Fokus Interactive atrage astfel clientii potriviti pentru spatiile publicitare mentionate, iar cele prezentate sunt in acord cu subiectele gastronomice abordate.

Portofoliul Fokus detine Manager.ro, Contabilul.ro, Conta.ro, Clubcontabilitate.ro, Contabilitateafirmei.ro, Legislatiamuncii.ro, Clublegislatiamuncii.ro, IdeideAfaceri.ro,  InfoTVA.ro, Fiscalitatea.ro, AfacerilaCheie.net, AfacerilaCheie.ro, E-juridic.ro, Marketingportal.ro, Suntfericita.ro, Agroromania.ro, Formula-as.ro, iar odata cu intrarea Cevabun.ro in portofoliu, acesta se diversifica, iar traficul total depaseste 2 milioane de vizitatori unici/luna si 6 milioane de afisari/luna.

In plus, advertiserii ce au ca target cititorii revistei culinare Cevabun.ro beneficiaza de proiecte speciale, personalizate in functie de comunicarea fiecarei campanii. Astfel de proiecte speciale presupun adaptarea si customizarea mesajului si a creatiei de materiale digitale, totul pentru a asigura vizibilitate si eficienta maxima in functie de profilul audientei. Prin urmare, advertiserii interesati de Cevabun.ro au certitudinea ca produsele si serviciile lor au parte de expunere optima in fata potentialilor consumatori.

Despre Rentrop&Straton

Fokus Interactive este regia de nisa detinuta de Fokus Digital Services, parte a Grupului Rentrop&Straton.

Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.

Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 1,5 milioane de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a peste 10 milioane de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN. 

Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, Triunghi Travel, MediaDocs, Logitrans Romania, Credo Events Hall&Ballrooms, Shakespeare School, Artisan de Maison, Business Review, Crowne Plaza, Societatea de Stiinte Juridice. 

Fokus Interactive a promovat in reteaua sa de site-uri urmatoarele brand-uri: Luftansa, Mercedes-Benz, HP, BRD, Banc Post, Edenred, XTB Online Trading, XForex, Edelweiss, Dacia, Toyota.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA