..

COMUNICATE DE PRESA
 

Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate 2013 versus 2014, noul etalon al evenimentelor de profil


.

O echipa motivata de 20 de oameni, alaturi de 2 experti consacrati din domeniu si peste 1000 de inscrisi au facut din cele 2 seri ale Conferintei Nationale de Fiscalitate si Contabilitate marca Rentrop & Straton cel mai mare eveniment de profil din acest an.

21 octombrie - Prima zi a Conferintei Nationale de Fiscalitate si Contabilitate

21 octombrie - Prima zi a Conferintei Nationale de Fiscalitate si Contabilitate

 Dupa 57 de editii ale Seminarului de Fiscalitate, eveniment de traditie al Rentrop&Straton din ultimii 15 ani, faptul ca aceasta Conferinta Nationala s-a prelungit cu inca o zi datorita inscrierilor numeroase este cel mai bun semn de recunoastere si incredere. 

Octavian Breban, Organizator Conferinta

Anuntata initial pentru data de 21 octombrie si reluata apoi si pe 22 octombrie 2013 pentru a onora cele peste 1000 de inscrieri de participare, Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate a fost cadrul ideal de expunere a contextului fiscal printr-o retrospectiva a lui 2013 si o prezentare a intentiilor si previziunilor ce vor marca anul 2014 in acest domeniu.

Participantii prezenti in sala de conferinta, fie ei directori economici, experti contabili sau consultanti fiscali, s-au aflat fata in fata cu doi lectori de calibru – domnii Gabriel Jinga si Gabriel Gheorghe. Cu ajutorul lor s-au aflat raspunsuri si clarificari ce vizau trei aspecte importante din domeniul in care activeaza:

- Ce modificari a adus anul 2013 in legislatia fiscal-contabila; 

- Care au fost implicatiile acestor modificari;

- Ce schimbari se preconizeaza pentru anul 2014.

Pornind de la accize, taxare inversa si impozit pe profit si continuand cu impozitul pe venit, TVA si schimbarile din Codul de procedura fiscala, toate aceste subiecte au fost tratate in amanunt de catre cei doi lectori.

De altfel, pentru a putea oferi aceleasi informatii utile si celor ce nu au putut fi prezenti la conferinta, Rentrop&Straton pune la dispozitia tuturor specialistilor Caietul Seminarului – un instrument unic ce contine toate aspectele prezentate in cadrul evenimentului, atat problemele dezbatute, cat si solutiile si recomandarile expertilor. Detaliile complete despre noul produs axat pe concluziile conferintei sunt disponibile la urmatorul link: https://caietseminar.contabilul.ro/

Compania Rentrop&Straton, in calitate de organizatoare a Conferintei Nationale de Fiscalitate si Contabilitate, a avut ca obiectiv oferirea tuturor explicatiilor privind reglementarile, dar si contreversele iscate de legislatia in vigoare, punand accent pe modul corect de abordare a modificarilor legislative prognozate.


Despre Rentrop&Straton

Lider de 18 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 250 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct)f.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA