..

COMUNICATE DE PRESA
 

Consilier - Modele de contracte si formulare de procedura juridica: va protejeaza interesele si reputatia


Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania a incheiat un parteneriat cu Rentrop & Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri, parteneriat ce se doreste a fi de lunga durata si de bun augur pentru dezvoltarea profesionala a membrilor Uniunii, in special, şi a tuturor celor ce profeseaza in mediul juridic din Romania, în general. 

Primul produs lansat de parteneriatul U.C.C.J.R. - Rentrop & Straton este 'Consilier - Modele de contracte si formulare de procedura juridica' - cea mai noua sursa de informare in redactarea actelor juridice din Romania. Acesta contine toate tipurile de acte - de la un simplu proces verbal pana la un contract de 30 de pagini - cu care intra in contact un consilier juridic in realizarea unei activitati legate de un anumit domeniu.

Spre deosebire de modelele de contracte si formulare accesibile pe piata la ora actuala (pe Internet sau in diferite lucrari de specialitate), cele oferite de “Consilier” sunt:
- gata adaptate domeniului de activitate, in functie de necesitatile consilierului juridic;
- actualizate periodic in functie de modificarile legislative;
- explicate de practicieni cu experienta si completate cu note de subsol consistente.

Pentru fiecare model, aveti precizate reglementarile legislative in vigoare sub incidenta carora intra respectivul act juridic precum si specificatii si recomandari de completare, observatii si sugestii utile, sub forma notelor de subsol. Tot ce va ramane de facut este sa completati datele partilor. Nu mai pierdeti jumatate de zi pentru a corecta si a adapta modelul.
„Consilierul – Modele de contracte si formulare de procedura juridica” va pune la dispozitie modele de contracte si formulare din domeniile:
* Achizitii * Agricultura * Asigurari sociale * Asistenta de specialitate * Concesiune * Concurenta Neloiala * Constructii–Montaj * Contencios administrativ * IT–Internet * Locatiune-Inchiriere * ONG * OSIM * Proprietate * Protectia mediului * Publicitate * Raporturi de munca * Recuperarea creantelor * Societati comerciale * Transport * Uniunea Europeana

Trimestrial revizuim lucrarea si adaugam modele din noi domenii de interes, pe baza opiniilor abonatilor:
* Administrare * Arbitraj comercial * Asigurare–Reasigurare * Banci * Cereri si actiuni * Contracte civile si comerciale * Contraventii si Sanctiuni * Domenii speciale * Executare judecatoreasca * Import–Export * Infractiuni * Leasing * Locuinta * Prescriptia * Prestari servicii * Vanzare–Cumparare

Important! „Consilierul” este un instrument de lucru, un ajutor efectiv in munca dvs., nu doar o alta lucrare teoretica. De aceea, ca abonat al „Consilierului” aveti acces la 2 importante servicii:

*** ACTUALIZAREA periodica a informatiei*
Absolut orice model ati folosi, din orice domeniu de activitate, puteti fi sigur(a) ca acesta este in acord cu normele legislative in vigoare. Trimestrial, modelele incluse in “Consilier” sunt revizuite si actualizate conform ultimelor modificari legislative. Totodata, cu fiecare actualizare primiti noi modele valoroase de contracte si formulare de procedura juridica, din variate domenii de interes, pe baza sugestiilor si opiniilor primite de la dvs.
*Pentru a permite acest proces de actualizare periodica, „Consilierul” are structura unui biblioraft. Astfel, puteti inlocui sau adauga, usor si elegant, noile pagini primite prin serviciul de actualizare.

*** Consultanta juridica GRATUITA
In cazul in care considerati ca notele de subsol nu va ofera explicatii suficiente pentru lamurirea unui anumit aspect sau problema dvs. specifica este mai complexa, apelati la serviciul de consultanta. Ca abonat, beneficiati de consultanta juridica GRATUITA. In scris, prin intermediul bonurilor valorice, specialisti ce activeaza in domeniul juridic sunt la dispozitia dvs. 

Cadou: CD-ul «Modele de contracte si formulare de procedura juridica»
Primiti, in momentul in care va abonati la „Consilier”, toate modelele de contracte si formulare, in varianta electronica. Trebuie doar sa personalizati documentul electronic si sa il printati. In plus, pentru a ne asigura ca economisiti cat mai mult timp de lucru, am introdus pe CD, un motor de cautare rapida a modelelor. CD-ul beneficiaza si de un soft de actualizare trimestriala a informatiilor continute, odata cu lucrarea tiparita.

Despre Rentrop&Straton

Informaţii despre Rentrop&Straton – Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri
- 15 servicii de consultanţă de tip CONSILIER, în domenii multiple (legislaţia muncii, resurse umane, management financiar, contabilitate-fiscalitate, utilizarea computerului, administrarea afacerii, import-export, vânzări); peste 150 de cărţi economice publicate,
- 10 newslettere electronice şi tipărite,
- peste 300 de angajaţi şi colaboratori,
- dezvoltă portalurile www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.manager.ro, www.e-juridic.ro, www.birouldeimportexport.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-succes.ro. 
Pentru detalii si comenzi, sunati la tel.: 021/209.45.45 (dna Florentina Barbu) sau accesati site-ul www.formularejuridice.ro!
rs@rs.ro

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA