..

COMUNICATE DE PRESA
 

Contractele Mileniului III - 142 Modele de Contracte Civile si Comerciale corect intocmite


Cautati contracte civile si comerciale corect intocmite? In baza legislatiei in vigoare si cu clauze explicit formulate? Exista acum o solutie sigura: Contractele Mileniului III – 142 modele de acte civile si comerciale!

 

Va invitam sa utilizati cea mai noua si mai bine structurata lucrare de contracte din Romania: Contractele Mileniului III - 142 Modele de Contracte Civile si Comerciale.

Garantia calitatii:
- aveti la dispozitie, intr-un singur volum, toate contractele de care aveti nevoie in derularea activitatii dvs./unei afaceri;
- contractele sunt intocmite de catre cei mai buni specialisti in afaceri si in drept;
- aveti siguranta deplina a respectarii legislatiei in vigoare.

Pagina de prezentare a produsului:
https://www.contracte.edrs.ro/?cs=459308.

Contractele Mileniului III – 142 modele de contracte civile si comerciale este un ghid practic axat pe cele mai uzuale modele de contracte comerciale si civile. In paginile sale veti gasi atat contracte de natura civila si comerciala, cat si acte juridice de drept civil, comercial si de drept al muncii.

Adaptate modificarilor legislative recente, toate cele peste 140 de modele de contracte comerciale si civile contin clauze, prevederi si mentiuni importante indiferent de tipul contractului de care aveti nevoie. 

Partea teoretica este prezentata schematic, fiind usor de parcurs si de inteles. Fiecare contract si act in parte contine note explicative care vin sa lamureasca modul de folosire al unor clauze sau prevederi in raport cu dispozitiile legale si cu uzantele actuale. 

Modelele de contracte sunt prezentate intr-o forma facila, care va permite sa le completati rapid cu datele de identificare, iar apoi sa le autentificati legal. Nimic mai simplu!

Redactati in cel mult 3 minute un contract caruia nimeni nu va avea ce sa-i reproseze. Fiecare model de contract poate fi adaptat foarte simplu situatiei concrete cu care va confruntati!

Din cuprins:
* Contracte civile si comerciale interne; 
* Contracte comerciale internationale; 
* Acte juridice uzuale in activitatea societatilor comerciale; 
* Acte juridice de drept al muncii;
* Acte juridice specifice asociatiilor, cluburilor si federatiilor sportive; 
* Acte juridice specifice fundatiilor.

Legislatia din domeniu se schimba, iar timpul alocat documentarilor este din ce in ce mai scurt din cauza altor probleme urgente aparute! Aveti nevoie de ceva actual, dar care sa nu fie si cronofag: Contractele Mileniului III – 142 de modele de contracte civile si comerciale!

Despre Rentrop&Straton

Informaţii despre Rentrop&Straton – Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri
- 15 servicii de consultanţă de tip CONSILIER, în domenii multiple (legislaţia muncii, resurse umane, management financiar, contabilitate-fiscalitate, utilizarea computerului, administrarea afacerii, import-export, vânzări); 
- peste 150 de cărţi economice publicate,
- 10 newslettere electronice şi tipărite,
- peste 300 de angajaţi şi colaboratori,
- dezvoltă portalurile www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.manager.ro, www.e-juridic.ro, www.birouldeimportexport.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-succes.ro.

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA