..

COMUNICATE DE PRESA
 

Fokus Digital Services, desemnata cea mai performanta companie in cadrul concursului Google Engage


In perioada 1 iulie - 30 septembrie s-a desfasurat cu succes o noua editie a concursului trimestrial Google Engage . In cadrul lui, au fost premiate cele mai performante agentii ce ofera servicii online (advertising full-service sau specializare pe online, webdesign, hosting, consultare SEO/SEM etc.). La finalul trimestrului, din peste 600 de agentii inscrise in competitie la nivel national, Fokus Digital Services s-a situat pe primul loc si a castigat concursul, fiind totodata agentia cu cel mai mare numar de clienti noi.

Fokus Digital Services

Fokus Digital Services

Google Engage este un program lansat de Google la nivel international pentru a ajuta agentiile de online in achizitia de noi clienti. Programul Engage a fost lansat si in Romania, pentru agentiile care activeaza in tara, acestea beneficiind de traininguri speciale, cursuri si materiale de marketing pentru a-si eficientiza activitatea in domeniul online.

Google Engage este destinat doar agentiilor care ofera servicii de advertising online,  pentru a oferi afacerilor care apeleaza la aceste agentii sfaturi si sugestii de calitate, menite sa le ajute sa-si imbunatateasca performanta din mediul online.

Calitatea membrilor Engage este foarte importanta pentru succesul programului desfasurat de Google, motiv pentru care sunt acceptate doar agentii experimentate, dedicate pe mediul online. In aceasta categorie se incadreaza Fokus Digital Services, agentie web full-service prezenta inca din anul 2006, ce ofera servicii complete de online outsourcing, precum promovare online, campanii Google AdWords , campanii SEO, servicii web design si programare si aplicatii web-to-desktop prin care clientii isi pot promova produsele sau serviciile. Totodata, compania este si Partener Google AdSense pentru piata din Romania, ajutand publisherii sa isi maximizeze veniturile din online.

Reprezentantii Fokus Digital Services sunt calificati si certificati in Google AdWords atat pe Search, cat si pe Display, in urma examenelor de specialitate, astfel facand parte dintr-un grup extrem de restrans la nivel national. De altfel, la sfarsitul lunii iunie 2012, Romania numara un total de numai 50 de specialisti certificati.

Serviciile oferite de Fokus Digital Services si eficienta dovedita au atras astfel cel mai mare numar de clienti noi in ultimul trimestru, asigurand companiei prima pozitie in cadrul competitiei Google Engage si titlul de “cea mai performanta agentie din concurs”.

Despre Fokus Digital Services


Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.
Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 1,500,000 de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a peste 10,000,000 de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN.

Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, Triunghi Travel, MediaDocs, Logitrans Romania, Credo Events Hall&Ballrooms, Shakespeare School, Artisan de Maison, ACCA, Business Review, Crowne Plaza, Esop, Xforex, Edenred, Societatea de Stiinte Juridice, Fundatia pentru Educarea si Formarea prin Sport a Tinerilor.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA