..

COMUNICATE DE PRESA
 

Fokus Digital Services - primul partener Google AdSense pentru Romania


Fokus Digital Services (FDS) a fost acceptata astazi in programul de parteneriat Google AdSense, intrand astfel in grupul companiilor cu care Google dezvolta serviciile oferite publisherilor la nivel mondial.

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

 "Parteneriatul cu Google pentru programul Google AdSense Romania este o recunoastere a rezultatelor obtinute de Fokus Digital Services. Sunt ferm convins ca vom ajuta publisherii sa castige mai mult, contribuind astfel la dezvoltarea mediului online din Romania." 

In cadrul acestei colaborari, Fokus Digital Services va oferi consultanta publisherilor din Romania, ajutandu-i sa implementeze Google AdSense pe site-urile lor sau sa-si maximizeze castigurile din implementarile existente.

Fokus Digital Services a selectat o baza de date cu 500 de site-uri ai caror publisheri vor fi contactati in urmatoarele 8 saptamani pentru un diagnostic personalizat.

Pentru a-si atinge indicatorii de performanta pe programul Google AdSense, Fokus Digital Services va actiona pe trei canale integrate: sales representatives, marketing online si telemarketing.

De asemenea, consultantii Fokus Digital Services au fost inclusi in proiecte de specializare la sediul Google din Irlanda, acest fapt fiind o garantie in plus a profesionalismului serviciilor oferite publisherilor romani.

Informatii complete despre cum functioneaza acest sistem de maximizare a castigurilor gasiti pe www.FokusAd.ro.


Despre Fokus Digital Services (FDS), parte a Rentrop&Straton Group

Fokus Digital Services ofera servicii complete de outsourcing online pentru companii din SUA, Germania si Romania. FDS se bazeaza pe o echipa de 11 programatori seniori, 5 specialisti SEO, 10 consultanti Google AdSense si Google Adwords, precum si 24 de editori web. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de FDS se numara:

- reteaua Manager.ro; cu peste 1,000,000 vizitatori unici pe luna,
- E-Maker. From print to digital; software de digitalizare a contentului,
- MyAlerts; serviciu de alerta Web2Desktop utilizat in strategiile de fidelizare a clientilor,
- MyECampaigns; platforma completa de e-mail marketing,
- MyCMS;, realizarea de platforme de Content Management System,
- layout personalizat pentru proiecte integrate de imagine,
- aplicatii de tip Intranet pentru corporatii,
- software de evaluare a personalului.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA