..

COMUNICATE DE PRESA
 

Formula-as.ro intra in portofoliul Fokus Interactive


Revista saptamanala “Formula AS”, disponibila in varianta online pe www. formula-as .ro, intra in portofoliul Fokus Interactive . Astfel, regia de nisa detinuta de Fokus Digital Services, parte a grupului romano-german Rentrop&Straton, se va ocupa de monetizarea continutului uneia dintre cele mai longevive reviste romanesti.

Fokus Interactive

Fokus Interactive

Revista saptamanala a fost lansata in urma cu peste doua decenii si depaseste in prezent 1040 de numere. Cititorii au un rol activ in conturarea revistei, numar de numar. Cele mai cunoscute rubrici sunt: Cititorii intreaba, Cititorii raspund, Forma maxima, Terapii alternative si medicina naturista, Spiritualitate, S.O.S, Ecologie, Asul de Inima, Planete culturale, Lumea romaneasca si Mica enciclopedie AS. “Formula AS” a creat o adevarata comunitate in acesti ani, interesata de stirile transmise prin intermediul publicatiei. Cititorii au totodata optiunea de a se abona la newsletter-ul saptamanal.

Varianta online a revistei ofera in plus spatii publicitare pentru produse si servicii adaptate temelor abordate in content, astfel incat cititorii sa aiba la indemana tot ceea ce se axeaza pe stilul de viata preferat de acestia.

Fokus Interactive devine regia de nisa care reprezinta “Formula AS” pe piata de publicitate online, monetizand continutul acesteia. Acest lucru presupune atragerea clientilor potriviti pentru spatiile publicitare disponibile, in asa fel incat cele prezentate sa fie in acord cu informatiile transmise pe site.

Ceea ce diferentiaza regia Fokus Interactive de alte regii din Romania este faptul ca portofoliul acesteia cuprinde aproape in totalitate site-uri de nisa. Fiecare dintre acestea publica continut specializat pe anumite domenii, iar gestionarea continutului presupune mentinerea atentiei pe subiectele abordate.

Portofoliul Fokus detine Manager.ro, Contabilul.ro, Conta.ro, Clubcontabilitate.ro, Legislatiamuncii.ro, Clublegislatiamuncii.ro, IdeideAfaceri.ro, E-juridic.ro, InfoTVA.ro, Fiscalitatea.ro, Contabilitateafirmei.ro, AfacerilaCheie.net, AfacerilaCheie.ro, Marketingportal.ro, Suntfericita.ro, Agroromania.ro, cu un trafic total de 4.7 milioane afisari/luna si 1.5 milioane vizitatori unici/luna. Odata cu intrarea Formula-as.ro in portofoliul Fokus Interactive, acesta a ajuns la aproximativ 6 milioane de afisari.

De asemenea, advertiserii ce au ca target utilizatorii Formula-AS beneficiaza de proiecte speciale, personalizate in functie de comunicarea fiecarei campanii. Astfel de proiecte speciale presupun adaptarea si customizarea mesajului si a creatiei de materiale digitale, totul pentru a asigura vizibilitate si eficienta maxima in functie de profilul audientei. Prin urmare, advertiserii interesati de Formula-as.ro au certitudinea ca produsele si serviciile lor au parte de expunere optima in fata potentialilor consumatori.

Despre Rentrop&Straton

Fokus Interactive este regia de nisa detinuta de Fokus Digital Services, parte a Grupului Rentrop&Straton.

Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.

Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 1,5 milioane de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a peste 10 milioane de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN. 

Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, Triunghi Travel, MediaDocs, Logitrans Romania, Credo Events Hall&Ballrooms, Shakespeare School, Artisan de Maison, Business Review, Crowne Plaza, Societatea de Stiinte Juridice. 

Fokus Interactive a promovat in reteaua sa de site-uri urmatoarele brand-uri: Luftansa, Mercedes-Benz, HP, BRD, Banc Post, Edenred, XTB Online Trading, XForex, Edelweiss, Dacia, Toyota.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA