..

COMUNICATE DE PRESA
 

Human Media, noua divizie Rentrop&Straton, lanseaza noi solutii pentru parinti


Human Media , divizie a Grupului de Editura Rentrop&Straton , impreuna cu Psihologul Mirela Horumba, anunta lansarea CD-ului “ Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil”. Evenimentul va avea loc vineri, 26 aprilie 2013, la Clubul Bright Parents din cadrul Shakespeare School.

Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil

Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil

Human Media este divizia editoriala a Grupului romano-german Rentrop&Straton care ofera informatii specializate B2C (business to consumer).

Obiectivul Human Media este sa stimuleze si sa sprijine dezvoltarea personala, profesionala, emotionala si spirituala a individului prin oferirea de informatii specializate si identificarea unor noi perspective.

Prin diverse parteneriate cu alte companii si organizatii sau autori specializati in diferite domenii, Divizia Human Media dezvolta o gama variata de produse editoriale, seminarii, workshopuri sau platforme online, cu scopul de a oferi informatii si solutii profesionale privind diversele aspecte ale vietii cotidiene: sanatate; dezvoltare personala si spiritualitate; educatie; frumusete, wellness si lifestyle; dezvoltare profesionala.

In acest sens, noul produs Human Media ia forma unui CD menit sa imbunatateasca relatiile dintre parinti si copii , precum si sa ofere solutii pentru prevenirea sau aplanarea eventualelor conflicte.

Colaborarea cu Mirela Horumba, psiholog, consilier si psihoterapeut, a condus la evidentierea efectelor pe care asteptarile extrem de inalte le pot avea asupra copiilor de orice varsta, precum suprasolicitarea sau un grad ridicat de disconfort. In vederea rezolvarii acestui gen de probleme s-au formulat solutii practice pentru parinti, punandu-se accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in familie.

Evenimentul de lansare are loc vineri, 26 aprilie 2013, la Clubul Bright Parents (strada Tokio, numarul 9, sector 1, Bucuresti) din cadrul Shakespeare School. La eveniment sunt asteptati parinti si copii deopotriva, pentru a interactiona direct cu reprezentantii Human Media si cu autoarea Mirela Horumba, cea care va prezenta si principalele aspecte in legatura cu noul CD.

Despre Rentrop&Straton

Lider de 18 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 200 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA