..

COMUNICATE DE PRESA
 

Mega Tombola Rentrop&Straton ofera un Nissan Micra marelui castigator


.

Clientii RENTROP&STRATON au motive de bucurie la inceputul noului an, cand liderul informatiilor specializate organizeaza in premiera Mega Tombola R&S cu premii de mii de euro . Concursul se desfasoara in perioada 21 ianuarie - 28 februarie 2013, iar la final, toti participantii au sansa de a castiga prin tragere la sorti tablete PC Android E-Boda, o vacanta de 7 zile pentru doua persoane la un hotel de lux in Turcia, sau chiar marele premiu, un autoturism marca Nissan Micra.

Mega Tombola R&S

Mega Tombola R&S

 Organizarea acestei Mari Tombole R&S la inceput de an este dedicata tuturor clientilor nostri. Ne gandim la nevoile lor profesionale si inclusiv premiile Mega Tombolei vin in sprijinul lor, fie ca este vorba de tablete sau de autoturism ori de vacanta dupa o perioada plina de provocari. Pe aceasta cale, le multumim si partenerilor nostri, Nissan Romania, Travel Biz si E-Boda. 

Irina Profir - coordonator campanie

Alaturi de partenerii sai, Nissan Romania , Travel Biz si E-Boda, organizatorul Rentrop&Straton, sustinut logistic de Fokus Digital Services , a lansat la sfarsitul lunii ianuarie Mega tombola R&S pentru a rasplati miile de clienti ce beneficiaza de produsele Rentrop&Straton in activitatea lor profesionala. Astfel, premiile oferite sunt menite fie sa devina aliati puternici in lupta cu provocarile profesionale, fie sa ofere relaxarea cuvenita castigatorilor lor.

La concurs pot participa toti clientii Rentrop&Straton care, in perioada 21 ianuarie – 27 februarie 2013, efectueaza comenzi si completeaza taloanele electronice de participare la Tombola. Taloanele sunt disponibile online pe siteul www.tombola.rs.ro, iar participantii primesc astfel coduri unice de inscriere. In urma validarii codurilor, taloanele sunt inregistrate si activate, asigurand participantilor locul in cadrul Tombolei si sanse egale la premiile disponibile.

Compania romano-germana ofera in cadrul concursului premii ce depasesc valoarea de 15.000 de Euro. Acestea sunt:

- un autoturism marca NISSAN MICRA;

- o vacanta de 7 zile, all inclusive, în Turcia, Antalya, pentru 2 persoane, in luna iunie 2013, la un hotel de 4****;

- 10 Tablete PC Android 9,7" E-Boda Supreme Dual Core X190.

Premiile vor fi oferite in data de 28 februarie 2013, la finalul tombolei, cand va avea loc marea extragere a castigatorilor.

Regulamentul de participare si de desfasurare a Tombolei este disponibil oricarui solicitant si poate fi consultat pe siteul concursului, accesand link-ul www.tombola.rs.ro.

Despre Rentrop&Straton

Lider de 18 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 200 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA