..

COMUNICATE DE PRESA
 

Parteneriat Rentrop&Straton şi Juressa.NET pentru CodulMuncii.ro


.

Rentrop&Straton - Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri şi Juressa.NET au semnat astăzi contractul de parteneriat prin care portalul www.codulmuncii.ro devine un proiect comun al celor două companii.

Dezvoltat de Juressa.NET în ultimii doi ani, CodulMuncii.ro a devenit rapid un termen de referință pe Internetul românesc profesional, captând atenţia juriştilor şi experţilor în resurse umane. Conţinând o colecţie vastă de idei şi opinii ale celor mai cunoscuţi specialişti în domeniu, portalul este o sursă completă de soluţii cu privire la problemele ridicate de Codul Muncii.

CodulMuncii.ro are o calitate unică pe piaţa din România: conţinutul său este reprezentat de interpretările date de mai mulţi autori, şi nu doar de un singur autor, cum este cazul cărţilor din acelaşi domeniu. Interpretările contrare, susţinute de argumente, permit selectarea de către cititor a soluţiei convenabile.

CodulMuncii.ro oferă acces gratuit tuturor utilizatorilor, având şi o secţiune “Profesional” care se adresează exclusiv abonaţilor.
Prin acest parteneriat, portalul va beneficia de competenţa Rentrop&Straton şi Juressa.NET în redactarea de conţinut în acest domeniu, de experienţa online a celor două companii, dar şi de un buget semnificativ de promovare.

Declaraţie George Straton, Presedinte-Director General Rentrop&Straton: “Este un parteneriat care ne onorează, care aduce un plus de valoare serviciilor noastre online de consultanţă în domeniu, ajutându-ne să ne consolidăm poziţia de lider pe această piaţă. Rezultatele de până acum ne-au convins în privinţa potenţialului proiectului www.codulmuncii.ro, iar efectele acestui parteneriat cu Juressa.NET se vor vedea în foarte scurt timp.

Declaraţie Andrei Săvescu, coordonator content, Juressa.NET: “Investitia grupului de consultanţă în afaceri Rentrop&Straton în portalul www.codulmuncii.ro marchează o recunoaştere a acestui produs destinat specialiştilor. În plus, parteneriatul cu Rentrop&Straton va aduce utilizatorilor www.codulmuncii.ro noi avantaje şi facilităţi.

Despre Rentrop&Straton

Informaţii despre Rentrop&Straton – Grup de Editură şi Consultanţă în Afaceri
- 15 servicii de consultanţă de tip CONSILIER, în domenii multiple (legislaţia muncii, resurse umane, management financiar, contabilitate-fiscalitate, utilizarea computerului, administrarea afacerii, import-export, vânzări); peste 150 de cărţi economice publicate,
- 10 newslettere electronice şi tipărite,
- peste 300 de angajaţi şi colaboratori,
- dezvoltă portalurile www.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.manager.ro, www.e-juridic.ro, www.birouldeimportexport.ro, www.ideideafaceri.ro, www.e-succes.ro. 

Informaţii despre Juressa.NET
- Juressa.NET este compania care dezvoltă portalul JURIDICE.RO, cel mai apreciat portal specilizat în domeniul juridic din România.

Mai multe detalii aici. 

ALTE COMUNICATE DE PRESA