..

COMUNICATE DE PRESA
 

Rentrop&Straton este co-organizator la Bucuresti Business Days


.

Antreprenoriat si management de succes in noua paradigma economica. Intre 29 si 30 noiembrie 2011, in Bucuresti, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, are loc cea de-a cincea editie din suita de evenimente Business Days, dedicata comunitatii de afaceri locale si nu numai.

 

Evenimentul Bucuresti Business Days este cel de al treilea de anul acesta, dupa doua evenimente de anvergura organizate in provincie, care au reusit sa reuneasca fiecare peste 500 de participanti veniti din toate colturile tarii, alaturi de o suita de vorbitori consacrati – nume sonore din business-ul romanesc, facilitatori cu experienta, antreprenori de succes si invitati speciali. Mentinandu-si orientarea asupra antreprenoriatului si tehnicilor de management, editia Bucuresti Business Days va avea un focus secundar asupra domeniului economic-financiar-bancar si va include: - peste 70 de speakeri de top;

- 6 conferinte:

          - 4 conferinte dedicate factorilor de decizie si celor implicati in decizii strategice;

          - o conferinta dedicata managerilor de resurse umane (in parteneriat cu Revista Cariere);

          - o conferinta dedicata directorilor de vanzari (in parteneriat cu Accelera Business Strategy);

- 16 workshop-uri;

- 4 sesiuni de Business Networking;

- degustari de vinuri celebre si de produse sanatoase;

- numeroase concursuri si o tombola cu sute de premii;

- 2 mese rotunde dedicate elitei mediului de afaceri cu invitati speciali;

- o expozitie tematica.

Pentru prima data in seria de evenimente, cele patru conferinte de la Bucuresti Business Days vor aborda o tema comuna, pentru a ajuta factorii de decizie din companiile romanesti sa primeasca o viziune din patru perspective diferite, din partea a patru categorii de oameni de afaceri diferiti (reprezentanti de seama in domeniul lor): specialisti in finante, fiscalitate si banci; investitori, fonduri de investitii, consultanti, business angels, antreprenori sociali, pionieri vizionari; top manageri din companii foarte mari, internationale; antreprenori de succes din diverse domenii.

Printre invitatii acestei editii, mentionam: Misu Negritoiu, Mukul Pal, Felix Daniliuc, Valeriu Nistor, Laurentiu Ispir, Victor Anastasiu, Irina Anghel, Daniel Visoiu, Gabriel Biris, Daniel Visoiu, Bogdan Balaci, Mihai Iordache, Violeta Ciurel, Cristian Secosan, Florin Câmpeanu, Daiana Voicu, Marius Ghenea, Vlad Stan, Florentin Banu, Mihai Marcu, Radu Georgescu, Rucsandra Hurezeanu, Adrian Florea, Bogdan Comanescu, Andy Szekely, Sam Schwartz. Lista completa si mai multe detalii despre speakeri sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://bucuresti.businessdays.ro/

Modalitatile de acces la eveniment sunt flexibile si variate, costurile de participare pornind de la 50 Euro (acces la un singur workshop) si pana 150 Euro (tichet VIP 2 – acces complet la conferinte si workshop-uri si la toate manifestarile satelit).

IMPORTANT! Rentrop&Straton a obtinut pentru dumneavoastra o reducere de 15% la acest eveniment. Tot ce trebuie sa faceti este ca, la inscriere, sa introduceti la campul numit “Cupon reducere”, codul RS15. Inscrieti-va ACUM aici: https://bucuresti.businessdays.ro/inscriere/

Despre Rentrop&Straton

Lider de 16 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varșovia, București, Moscova, Londra, Manchester, Madrid și Johannesburg. Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA