..

COMUNICATE DE PRESA
 

Rentrop&Straton lanseaza prima tableta cu solutii complete pentru universul juridic


De 16 ani lider al pietei de informatii specializate, grupul Rentrop&Straton revolutioneaza inca o data modalitatea prin care ofera consultanta clientilor sai lansand tableta Rentrop&Straton Tab. Intr-o societate ce traieste rapid, in care accesul la cunoastere trebuie sa fie posibil oricand si oriunde, tableta Rentrop&Straton Tab este cea mai importanta inovatie a anului 2011 in universul juridic.

Rentrop & Straton Tab

Rentrop & Straton Tab

 Rentrop&Straton Tab revolutioneaza universul juridic din Romania! Imaginati-va cat de utila este aceasta tableta pentru un avocat care, intre doua pledoarii la bara, poate consulta rapid dosarul unui client sau ultimele informatii din domeniul sau de interes. 

George Straton, presedinte Rentrop&Straton Group

Incepand de azi, magistratii, procurorii, avocatii, notarii, consilierii juridici, dar si profesorii sau studentii facultatilor de Drept beneficiaza de avantajele indiscutabile pe care le aduce aceasta tableta: mobilitate maxima si rapiditate in accesarea informatiei.

Tableta Rentrop&Straton Tab vine cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat si licentiat, ceea ce simplifica la maximum interconectarea cu instrumentele IT&C deja utilizate, precum laptopul, computerul desktop sau telefonul. Tableta cantareste 900 de grame, are un procesor Intel Atom de 1.66 GHz si un ecran touch de 10,1 inci, aceste caracteristici tehnice fiind similare cu ale celor mai performante tablete de pe piata.

Capacitatea de stocare a Rentrop&Straton Tab este una impresionanta, fiind echivalenta cu aceea a unei biblioteci cu 10.000.000 de volume. Divizia Editoriala "Juridic" a grupului Rentrop&Straton a testat deja aceasta tableta in luna august 2011, utilizatorii fiind unanim de acord ca este un instrument care nu trebuie sa lipseasca din servieta oricarui profesionist in domeniu.

Rentrop&Straton Tab pentru universul juridic contine un pachet complet de aplicatii concepute special pentru a facilita accesul la cele mai performante surse de informare in domeniu. Dintre aplicatii nu lipsesc:

- softul juridic profesional Legis oferit de CTCE Piatra Neamt, in baza parteneriatului cu Rentrop&Straton. Legis este liderul programelor legislative din Romania, cu o cota de piata de peste 30%.

- lucrarea "Noul Cod Civil explicat in 50 de teste grila",

- lucrarea "Noul Cod Penal explicat in 50 de teste grila",

- lucrarea "Contracte indispensabile oricarui jurist - 37 de modele".

De asemenea, beneficiind de conectivitate la Internet, posesorii tabletei Rentrop&Straton Tab pot accesa intreaga retea de portaluri Rentrop&Straton, din care amintim aici: www.e-juridic.ro, www.clubjuridic.ro, www.avocatulroman.ro sau www.manager.ro.

Rentrop&Straton Tab: caracteristici tehnice

Procesor: Intel Atom N455 1.66GHz * Sistem de Operare: Windows  7 * Memorie:  DDR3 667 Mhz x  2GB * HDD: 32GB high-speed hard disk * Touch screen: capacitive touch screen multi- touch * Wi-Fi: US Chip Low-Power WIFI * Touch screen: 10.1 inch * Rezolutie: 1024 × 600 * Camera: 1.3M pixel high-imaging camera * Sunet: Stereo * Standard interface: 2 x USB 2.0, stereo headset (3.5mm) jack / audio output * Baterie: Lithium-polymer battery 3200mAh * Dimensiuni: 267mm x 173mm x 18mm * Greutate: 900g

Despre Rentrop&Straton
 

Lider de 16 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varșovia, București, Moscova, Londra, Manchester, Madrid și Johannesburg. Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA