..

COMUNICATE DE PRESA
 

Rentrop&Straton prezinta colectia de consultanta primavara-vara la BookLand. La doi pasi de H&M


Rentrop&Straton, liderul pietei de informatii specializate din Romania, este gata pentru prima editie a BookLand (15-17 aprilie 2011, AFI Palace Cotroceni)! Te asteptam la megastandul amplasat intre magazinele Bershka si Pull&Bear, la doi pasi de H&M, pentru a proba cea mai noua colectie de consultanta personalizata din Romania.

 Pe toata perioada targului, vizitatorii beneficiaza GRATUIT de serviciile de consultanta personalizata prin intermediul: PortalContabilitate.ro, PortalCodulMuncii.ro si PortalMonografiiContabile.ro. 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton

Nu mai putin de 279 de consultanti din domenii vitale pentru orice afacere, precum contabilitatea, fiscalitatea, legislatia muncii, resursele umane, asigurarile sociale, sanatatea si securitatea in munca, juridicul, managementul financiar si antreprenoriatul iti stau la dispozitie prin intermediul celor mai moderne instrumente de consultanta din Romania.

Pentru ca BookLand este un altfel de targ de carte, Rentrop&Straton vine cu o oferta altfel. "Regina" colectiei de consultanta primavara-vara este reprezentata de accesul la expertiza specialistilor nostri. Pe toata perioada targului, vizitatorii beneficiaza GRATUIT de serviciile de consultanta personalizata prin intermediul: PortalContabilitate.ro, PortalCodulMuncii.ro si PortalMonografiiContabile.ro. Peste 20.000 de intrebari si raspunsuri la zi sunt deja prezente in aceste portaluri. Vino si descopera cum noul Cod al Muncii, legislatia fiscal-contabila si cea de afaceri nu mai au secrete pentru tine.

Divizia Idei de Afaceri te asteapta pentru a te premia: daca ai o idee de afacere, atunci avem un premiu pentru tine! Vino la stand si demonstreaza-ne ca ideea ta se poate transforma peste noapte intr-o afacere de zeci de milioane de euro. Poti fi urmatorul Donald Trump sau poti pune bazele noului Facebook. Consultantii Rentrop&Straton te sprijina pentru a te transforma din angajat intr-un om de afaceri de succes.

Daca esti student, atunci trebuie sa aplici pentru un internship in Rentrop&Straton. Spune-ne de ce crezi ca meriti sa faci un stagiu de 3 luni in cadrul companiei noastre si iti garantam ca vei trai experienta vietii. Rentrop&Straton, cel mai apreciat grup de editura si consultanta in afaceri din Romania, inseamna 16 ani de marketing si editorial la cel mai inalt nivel. Vino si afla cum ajutam in fiecare zi oamenii si companiile din Romania utilizand o traditionala reteta de consultanta germana.

Pentru ca ne numaram printre pionierii digitalizarii informatiei, te invitam la o dezbatere cruciala pentru viitorul cartii: "De la print la digital. Care este drumul corect"? Vor fi prezenti pe scena din fata Starbucks, sambata, 16 aprilie, de la ora 13.30, cei mai importanti manageri din zona editoriala, dar si din cea de digitalizare a contentului. Moderator este Florin Campeanu, director general Rentrop&Straton, membru SIPA (Specialized Information Publishers Association).

Human Media, Divizia B2C a Rentrop&Straton, revolutioneaza modalitatea in care parintii interactioneaza cu copiii atunci cand pusculita devine neincapatoare si banii vorbesc. Trainerul Olivia Podobea te invita la "Educatie financiara pentru copii", un eveniment unic in Romania. Duminica, 17 aprilie, de la ora 13:30, pe scena Starbucks, iti prezentam cum le poti da copiilor, intr-o maniera inedita, primele lectii privind conceptul „bani”.

In perioada 15 - 17 aprilie, cartile si consultanta specializata sunt in mall. Vino sa vezi ca, uneori, a citi o carte despre marketing poate fi la fel de "cool" precum un cocktail cu prietenii la mall. Cu mentiunea ca, odata invatat, marketingul te poate ajuta sa traiesti mai bine.

Rentrop&Straton te asteapta la stand. Ne gasesti langa cele mai renumite magazine de imbracaminte, dar produsele si serviciile noastre iti imbraca nu trupul, ci mintea si sufletul. Suntem de acord ca haina il face pe om. Cu o singura conditie: omul trebuie sa existe. Iar omul nu exista fara carti. 100.000 de clienti din Romania stiu ce inseamna Rentrop&Straton. Vino sa descoperi si tu. Sau sa ne redescoperi!

Mai multe informatii aici.

ALTE COMUNICATE DE PRESA