..

COMUNICATE DE PRESA
 

Rentrop&Straton te invita la Conferinta de Investitii CFA


.

Rentrop&Straton te invita la Conferinta de Investitii CFA, un eveniment marcant pe piata regionala de business si o oportunitate de promovare a afacerilor si a investitiilor din Europa Centrala si de Est catre piata financiara globala.

Jim Rogers

Jim Rogers

 Explorator temerar, detine trei recorduri Guiness. A strabatut 161.000 de kilometri pe motocicleta, calatorie de-a lungul careia a evaluat potentialul tarilor traversate. Dupa aceasta calatorie a scris cartea “Investment Biker: On the Road with Jim Rogers”. 

CFA

CFA Romania organizeaza prima conferinta de investitii CFA din Europa Centrala si de Est (CEE), dedicata dezvoltarii oportunitatilor de afaceri intre China si pietele CEE.

Jim Rogers , celebrul investitor american si co-fondatorul Quantum Fund, alaturi de George Soros, vine pentru prima data in Romania si participa la editia inaugurala a Chartered Financial Analysts (CFA) CEE Investment Conference, cu tema ”CEE si China – Punti de investitii si oportunitati de afaceri”, eveniment ce va avea loc in Bucuresti, la Radisson Blu Hotel, pe data de 4 aprilie 2012. Considerat unul dintre “magicienii” pietelor emergente, Jim Rogers va aborda problematici ca pozitionarea pietelor mature fata de pietele emergente, solutiile neconventionale pe care aceste piete le dau provocarilor actualei recesiuni si rolul pe care economiile asiatice vor si pot sa il joace in Europa Centrala si de Est.

Evenimentul „CEE Investment Conference: China and CEE - Bridging Investment and Business Opportunities” are ca scop oferirea de informatii cheie si de cunostinte aprofundate pentru dezvoltarea de investitii in piete emergente, precum si pentru identificarea de noi oportunitati de afaceri intre China si tarile Europei Centrale si de Est.

Conferinta de la Bucuresti va aduce impreuna speakeri internationali de prestigiu, specialisti in investitii  piete mature si emergente. Dintre acestia avem placerea de a-i mentiona pe  Daniel S. Meader, Presedinte al Institutului CFA, Tomas Sedlacek, Chief Macroeconomic Strategist la CSOB si consultant bancar, autor al “Economics of Good and Evil”, Xu Sitao, Reprezentat al Grupului Economic din China, Stuart Leckie, Presedinte al Stirling Finance Limited din Hong Kong si Alejandro Reyes, Managing Partner al grupului The Editors din Hong Kong si Gianfranco Bisagni, Head of Corporate & Investment Banking, CEE Banking Division, UniCredit.

CFA CEE Investment Conference este prima conferinta internationala CFA organizata in Europa Centrala si de  Est si are ca tema China si CEE: Punti de investitii si oportunitati de afaceri.

Conferinta isi propune sa creeze deschideri pentru investitii si sa puna in valoare oportunitatile de afaceri care pot exista intre China si tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania. Conferinta se adreseaza persoanelor interesate sa inteleaga specificitatea pietelor emergente si cum se pot dezvolta investitii profitabile in aceste zone. Conferinta poate fi o sursa de idei si de solutii pentru companii care in sunt cautare de capital sau care doresc sa se puna la punct cu evolutiile cele mai recente de la nivelul economiei chineze.

CFA Romania este parte a Chartered Financial Analysts Institute, o asociatie non-profit pentru specialisti in investitii si finante, care are la nivel mondial 135 de societati, cu peste 100.000 de membri.

Inregistreaza-te acum pentru a-i cunoaste pe unii dintre cei mai influenti practicieni din industria financiara: www.cfaromania.ro.Contact: programs@romania.cfasociety.org.

Rentrop&Straton este partener al evenimentului.

Despre Rentrop&Straton

Lider de 16 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varșovia, București, Moscova, Londra, Manchester, Madrid și Johannesburg. Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA