..

COMUNICATE DE PRESA
 

Reteaua Manager.ro se extinde


Incepand cu luna septembrie 2012, reteaua Manager.ro se extinde catre noi domenii care ofera informatii si consultanta de specialitate unica pe piata digitala din Romania.

Manager.ro

Manager.ro

Astfel, celor 7 portaluri deja existente in retea li se vor adauga alte patru platforme cu utilitate si functionalitate distincta:

- AgroRomania.ro

- MarketingPortal.ro

- ClubContabilitate.ro

- ClubLegislatiaMuncii.ro

AgroRomania.ro este liderul site-urilor de informatii din acest domeniu, oferind zilnic articole si consultanta de specialitate prin intermediul celor mai cunoscuti experti in domeniu. De la exemple si explicatii privind managementul lucrarilor agricole si pana la detalii practice privind diverse culturi ori afaceri orientate catre domeniul agricol, toate aceste informatii insumeaza Romania Agricola, cea mai mare comunitate a agriculturilor din mediul digital autohton.

MarketingPortal.ro reprezinta "homepage-ul" oamenilor de marketing din "noul val", tratand la modul profesionist instrumentele de marketing folosite pentru a eficientiza la maximum campanii in .ro sau .com. Strategii de e-mail marketing, SEM, SEO, Social Media, Viral Marketing sau Telemarketing sunt doar cateva dintre domeniile abordate zilnic de o echipa formata din editorialisti cu experiernta in acest domeniu.

ClubContabilitate.ro si ClubLegislatiaMuncii.ro sunt doua dintre cele mai dinamice proiecte integrate in cadrul retelei Manager.ro. Aceste site-uri de tip free Q&A (Question & Answer) ofera ocazia utilizatorilor sa primeasca in timp real consultanta din domeniile contabiltate/fiscalitate, respectiv legislatia muncii, de la specialisti certificati, eliminand astfel posibilitatea unor informatii eronate.

Consultanta de specialitate este oferita cu titlul Gratuit, orice utilizator putand sa adreseze intrebari si sa primeasca raspunsuri. Dupa mai putin de 6 luni de la lansare, cele doua portaluri au format deja o comunitate de peste 5.000 de utilizatori, inregistrandu-se cate un raspuns la fiecare 9-10 minute.

Reteaua Manager.ro are lunar, in medie, peste 2,2 milioane de afisari, facand parte din Top5 portaluri auditate de SATI in domeniul Economic&Financiar. Manager.ro foloseste o platforma Content Management System dezvoltata de Fokus Digital Services, precum si serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns ale aceleiasi companii. Contentul din portal este furnizat de autorii si specialistii Rentrop&Straton, liderul pietei de informatii specializate din Romania. In Manager.ro gasiti cele mai pertinente analize din urmatoarele domenii: Financiar-Bancar, Imobiliare,  Auto, IT&C, Taxe si Impozite, Contabilitate, Afaceri, Legislatia Muncii, Asigurari Sociale. Navigare placuta

Despre Fokus Digital Services

Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.

Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 1,500,000 de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a peste 10,000,000 de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN. Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, Triunghi Travel, MediaDocs, Societatea de Stiinte Juridice, Fundatia pentru Educarea si Formarea prin Sport a Tinerilor.

Despre Rentrop&Straton


De 17 ani liderul pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: lucrarile editoriale din colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Rentrop&Straton organizeaza Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA