..

COMUNICATE DE PRESA
 

RoNewMedia 6.0: Rentrop&Straton este partener Direct Marketing al evenimentului


.

Grupul romano-german Rentrop&Straton este partener Direct Marketing al editiei din acest an a RoNewMedia , cel mai important eveniment international dedicat Internetului organizat in Romania. Cu 17 ani de experienta in domeniu, lider de piata intr-un mediu puternic concurential, Rentrop&Straton promoveaza online si offline conferinta, alaturandu-se astfel eforturile organizatorilor: Q2M , in colaborare cu Think Digital si IAB Romania, cu sprijinul Bibliotecii Nationale a Romaniei.

RoNewMedia 6.0

RoNewMedia 6.0

Campania integrata de comunicare va fi realizata de Rentrop&Straton cu ajutorul partenerilor sai: Fokus Digital Services (marketing online) si Tandem Call Center (telemarketing). In mediul online, evenimentul va fi intens mediatizat prin platformele www.manager.ro si www.marketingportal.ro.

A 6-a editie a RoNewMedia se anunta a fi un adevarat festival dedicat Internetului. Timp de 3 zile, intre 16 si 18 mai 2012, oamenii de marketing si vanzari din Romania (si nu numai) sunt asteptati in noua locatie a Bibliotecii Nationale a Romaniei pentru conferinte, traininguri si dezbateri despre: search si social media (ziua 1), marketing digital, internet mobil si gaming (ziua a 2-a), continut si e-commerce (ziua a 3-a).

Cu peste 35 de speakeri din 15 tari, reprezentanti de top ai unora din cele mai importante companii de tehnologie, media si Internet din lume, RoNewMedia 6.0 aseaza Romania pe harta conferintelor reprezentative pentru universul online. Au confirmat prezenta vorbitori de la: Google, Facebook, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro, dar si Mobile Multimedia Technocentre, Back Azimuth, Albion, Think Digital, Appscend, Forestview, Sportingbet, Mediamind, Double Fusion, Lazyland, Carnation, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media sau Brand Nua.

Organizatorii asteapta la editia din acest an nu mai putin de 2.500 de participanti din Romania, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Albania si Serbia. RoNewMedia 6.0 va gazdui, in premiera, gala prestigioasei competitii internationale IAB MIXX Awards, care rasplateste cele mai reusite campanii de promovare online.

RoNewMedia este un eveniment prezentat de Orange, cu suportul Microsoft, Samsung si Allegro Group România.

Despre Rentrop&Straton
 

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Londra, Manchester, Madrid si Johannesburg.

Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA