..

COMUNICATE DE PRESA
 

Succes romanesc: premii obtinute la Washington de Fokus Digital Services


AgroRomania.ro si ClubLegislatiaMuncii.ro, proiecte afiliate retelei Manager.ro, au fost premiate in urma cu cateva zile la cea mai importanta conferinta a editorilor de informatii specializate din lume. Conferinta, organizata de Specialized Information Publishers Association, a avut loc in capitala SUA, Washington DC, in ambianta incarcata de istorie a hotelului Capitol Hilton.

SIPA Awards 2013

SIPA Awards 2013

 Sunt mandru ca doua proiecte din Romania au reusit sa se claseze pe podium, devansand zeci de proiecte de pe tot mapamondul. Acest succes ne arata ca suntem pe un trend ascendent, trend confirmat si de contractele obtinute de Fokus Digital Services in tari precum Africa de Sud, Germania, Polonia sau Statele Unite ale Americii. 

George Straton, Presedinte Rentrop&Straton Group

Cel mai bun site de agricultura din Romania, AgroRomania.ro, a primit recunoasterea internationala in cadrul galei SIPA Awards 2013, obtinand locul 3 la categoria "Best Marketing Launch for a New Product" (Cea mai buna lansare a unui produs nou). Portalul agricultorilor romani a impresionat juriul prin calitatea informatiilor, numarul de utilizatori si campaniile de marketing care au promovat brandul in randul agricultorilor romani. In aceasta categorie, AgroRomania a concurat alaturi de 48 de proiecte din Europa si SUA, reusind sa fie proiectul european cu cea mai buna clasare, devansand portaluri din Anglia, Franta, Spania si Germania.

ClubLegislatiaMuncii.ro, cea mai mare comunitate de specialisti in resurse umane si legislatia muncii din Romania, a obtinut a treia pozitie a clasamentului categoriei "Best Editorial and Marketing Collaboration" (Cea mai buna colaborare editoriala si de marketing), in cadrul aceleiasi gale. Eforturile celor 7 oameni din echipa clubului, precum si implicarea celor peste 22,000 de membri, au fost apreciate de juriu, care a punctat continutul generat de utilizatori, dar supervizat de o echipa de experti, precum si functionalitatea site-ului. ClubLegislatiaMuncii.ro a concurat alaturi de 96 de proiecte din intreaga lume, plasandu-se pe podium, inaintea unor proiecte consacrate din Italia, Polonia, SUA, Brazilia, Africa de Sud si Australia.

Gala SIPA Awards 2013, din cadrul conferintei mondiale Specialized Information Publishers Association Washington DC, a reprezentat obtinerea pasaportului international pentru agentia Fokus Digital Services, o companie din grupul Rentrop&Straton. Cu clienti de pe patru continente, Fokus Digital Services este un furnizor recunoscut de servicii de outsourcing online. Cu o echipa de 41 de oameni, Fokus Digital Services dezvolta proiecte complexe precum: Content Management System, Online Community Platform, Membership Website, E-mail Marketing Platform, Reporting Platform, E-maker si Pub ERP.

La finalul SIPA Awards, dl. George Straton, presedintele Rentrop&Straton Group, a declarat: "Cele doua premii obtinute aici sunt rezultatul unei investitii de 10 ani in oameni si tehnologie. Sunt mandru ca doua proiecte din Romania au reusit sa se claseze pe podium, devansand zeci de proiecte de pe tot mapamondul. Acest succes ne arata ca suntem pe un trend ascendent, trend confirmat si de contractele obtinute de Fokus Digital Services in tari precum Africa de Sud, Germania, Polonia sau Statele Unite ale Americii. Este o dezvoltare organica, daca-mi permiteti sa fac o asociere cu cautarile pe Internet, o dezvoltare sanatoasa. Imi felicit echipa pentru aceste distinctii si astept ca si alte proiecte (actuale sau viitoare) din portofoliul nostru sa se impuna la SIPA Awards"!

Despre Rentrop&Straton
Fokus Digital Services este parte a Grupului Rentrop&Straton.

Compania romano-germana Fokus Digital Services ofera servicii complete de online outsourcing pentru firme din Uniunea Europeana, Africa de Sud, Australia si Statele Unite ale Americii.

A realizat si a implementat platformele CMS pentru www.portalcontabilitate.ro si www.portalcodulmuncii.ro, cele mai importante paid membership sites din Romania. Detine in portofoliu MyAlerts si MyClientConnector, servicii Web2Desktop pentru companii din media, publicitate si retail. De asemenea, Fokus Digital Services a dezvoltat E-Maker, o platforma revolutionara ce ajuta publisherii sa-si digitalizeze contentul.

Traficul generat de proiectele administrate de Fokus Digital Services depaseste 2,500,000 de vizitatori unici pe luna. Serviciile de e-mail marketing MyE-Campaigns au fost premiate in Germania si asigura expedierea a peste 10,000,000 de mesaje e-mail lunar catre abonati Double OPT-IN.

Dintre clientii Fokus Digital Services amintim: Fleet Street Publications South Africa, VNR - Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, WIP - Wydawnictwo Wiedza i Praktyka Polska, Climalux Center, Hotel Golden Tulip Victoria, Tandem Consultanta si Management, MediaDocs, Logitrans Romania, Credo Events Hall&Ballrooms, Shakespeare School, Artisan de Maison, ACCA, Business Review, Crowne Plaza, Esop, Xforex, Edenred, Societatea de Stiinte Juridice, Fundatia pentru Educarea si Formarea prin Sport a Tinerilor.

Mai multe informatii aici.


ALTE COMUNICATE DE PRESA